Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-08@18:48:35 GMT

پاسخگویی به سئوالات مردم قم در مورد یارانه‌ها

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۹۲۳۰۴

پاسخگویی به سئوالات مردم قم در مورد یارانه‌ها

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، وحید وزیری راد در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه قم، در خصوص محوریت برنامه مردمی‌سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها، بیان کرد: برخی از مردم در ماه‌های گذشته یارانه دریافت می‌کردند اما در واریزی جدید، دریافتی نداشتند؛ این عزیزان باید وارد «سامانه حمایت» شوند و کدملی، شماره حساب و شماره شبا و کارت بانکی خود را ارسال و ثبت اعتراض کنند و سه ماه فرصت داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: مدت زمانی که صرف بررسی وضعیت اعتراض کنندگان می‌شود، یارانه کسی سوخت نمی‌شود و در اولین واریزی همه‌ آن یکجا پرداخت خواهد شد.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قم گفت: کسانی که در سال ۱۳۹۳ از دریافت یارانه جامانده اند، باید وارد سایت «هدفمندسازی یارانه‌ها» شوند و ثبت‌نام کنند. همچنین خانواده‌هایی که از ابتدا یارانه‌ای دریافت نکرده‌اند باید وارد این سایت شوند و ثبت‌نام اولیه را انجام دهند.

وی عنوان کرد: تمامی یارانه‌ها تجمیع در یک یارانه شده و یارانه‌ای که به حساب سرپرستان خانوارها واریز شده است، فعلا شامل اردیبهشت‌ماه و خردادماه می‌شود و بانک‌هایی تراکم مشتری در آنها بالا است، امکان دارد که با تاخیر واریز کنند و نگرانی از جهت عدم واریز یارانه نیست.

وزیری راد اعلام کرد: کسانی که مشمول یارانه جدید دولت نشده‌اند، بایستی وارد سامانه حمایت در سایت وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی شوند و پس از ارسال مشخصات سرپرست خانوار، اعتراض خود را ثبت کنند تا رسیدگی‌ شده و برطرف شود.

وی اظهار کرد: برخی افراد خودشان در گذشته اعلام انصراف از دریافت یارانه کرده‌اند، اما امروز متقاضی یارانه هستند؛ این افراد از طریق سامانه حمایت می‌توانند ثبت‌نام و اقدام کنند.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قم تاکید کرد: دهک‌بندی‌ها بر اساس شرایط اقتصادی خانوارها اتفاق می‌افتد و شماره تماس ملی ۰۲۱۶۳۶۹ و شماره تماس‌های ۰۲۵۳۶۱۶۲۱۱۰ و ۰۲۵۳۶۱۶۲۱۲۷ ۰۲۵۳۶۱۶۲۱۷۷ در استان قم پاسخگوی سوالات مردم عزیز می‌باشد.

انتهای پیام/۷۸۰۳۳

منبع: فارس

کلیدواژه: یارانه سامانه حمایت وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی پیش خطبه نماز جمعه معیشت مردم یارانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۲۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایندگان مرحله دوم تهران با ۵۰-۶۰ هزار رای وارد مجلس می‌شوند

روزنامه فرهیختگان در مطلبی از کمرنگ شدن فضای انتخاباتی گلایه کرد.

این روزنامه نوشت: درک این موضوع که فضای دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم اصلا رنگ و بویی از حال و هوای انتخاباتی ندارد، چندان نیاز به استناد به نظرسنجی‌ها و پرسش از مردم ندارد.

اگر نگاهی به اخبار برجسته روز در رسانه‌ها هم بیندازیم، در پرداخت اخبار رسانه‌ها کمتر خبری درباره انتخابات و رقابت‌های انتخاباتی پیدا می‌کنیم که میان دیگر اتفاقات و تحولات اساسا گم می‌شوند.

اگرچه بخشی از این سردی فضای انتخاباتی، به خاطر دور دوم انتخاباتی مجلس طبیعی است اما این تنها علت کمرنگ شدن فضای انتخاباتی در دور دوم انتخابات مجلس نیست، کمااینکه این دور تقریبا سردترین انتخابات در طول دوره‌های انتخابات‌های مجلس را شاهد هستیم.

یکی از عواملی که در افزایش شور و شوق انتخاباتی موثر است که ردپای آن در دیگر انتخابات‌های مجلس هم مشاهده می‌شود، رقابت میان گروه‌ها و جناح‌هاست.

در انتخابات مجلس دوازدهم، اساسا رقابت جدی حول گروه‌ها و جناح‌ها شکل نمی‌گیرد. این رقابت اگرچه درون جبهه اصولگرایی جریان داشت و دارد و بیشتر خود را در قالب عقده‌گشایی‌های سیاسی و افشاگری‌ها نشان داد اما ردی از جدیت این رقابت یا بسط این رقابت در میان گروه‌های مردم دیده نمی‌شود.

در این دوره جدای از اینکه اصلاح‌طلبان حضور جدی نداشتند، نتوانستند رقابت جدی با اصولگرایان شکل بدهند و کفه سنگین رقابت در میان لیست‌های درون‌اصولگرایی استوار بود. اما اگر از اقشار مردم می‌پرسیدید کدام یک از این لیست‌ها به دیگری ارجحیت دارد، تقریبا نمی‌توانستند تمایزی میان آن‌ها قائل شوند. درواقع رقابت میان اصولگرایان، در همان حد و درون اصولگرایان آن هم تنها بر سر تصاحب قدرت محدود ماند.

رقابت شکل‌گرفته بیش از آنکه بین اقشار مردم برقرار باشد، گویی بین خود کاندیداهاست تا این بار چه کسی در صدر مجلس شورای اسلامی به عنوان رئیس بنشیند وگرنه اتفاق تازه‌ای قرار نیست رخ دهد.

حالا در آستانه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم بخش اصلی دغدغه اصولگرایان روی این موضوع متمرکز است که قرار است چه کسی ریاست مجلس را به عهده بگیرد، در حالی که اگر نگاهی به دغدغه مردم درمورد انتخابات یا ساختار مجلس بیندازیم، اینکه قرار است چه کسی روی صندلی ریاست مجلس بنشیند برای مردم اهمیتی ندارد. این عملا شکاف میان دغدغه مردم و رقبای انتخاباتی را نشان می‌دهد.

در میانه این دعوا خبری از ارائه ایده برای بهتر شدن عملکرد مجلس یا مطرح شدن لزوم تنظیم قوانین در مجلس دیده نمی‌شود. تنها تمرکز احزاب روی این موضوع استوار است که قالیباف، رئیس مجلس بماند یا فرد دیگری رئیس مجلس شود. طبعا این خلأ ایده در دور دوم انتخابات هم تغییری نداشته و در همچنان برهمان پاشنه بی‌ایده بودن و ادامه دعوا برای تصاحب قدرت می‌چرخد.

کاسبان کاهش مشارکت

خروجی چنین فضایی نهایتا همین تصویری می‌شود که در انتخابات دوازدهم شاهد آن بودیم، در این فضا تنها یک طیف محدود در انتخابات مشارکت می‌کنند، بدنه اجتماعی که در هرشرایطی رای مشخصی دارند در انتخابات مشارکت می‌کنند و دیگر اقشار عملا توجهی به انتخابات نمی‌کنند و نهایتا آنچه در تهران در دور اول رخ داد دیده می‌شود و رای نفرات اول راه‌یافته به مجلس کاهش محسوس و قابل‌توجهی به نسبت دوره‌های دیگر مجلس در انتخابات‌ها داشت.

به نظر نمی‌رسد در دور دوم هم اتفاق ویژه و متمایزی رخ دهد، کمااینکه این احتمال وجود دارد که حضور آن بدنه اجتماعی خاص در این دوره هم کمتر از دوره‌های قبل شود و حالا نماینده‌هایی با ۵۰ یا ۶۰ هزار رای وارد بهارستان شوند. در این میان البته بارها نیز به این موضوع اشاره شده که بخشی از این گروه‌های سیاسی اساسا حیات خود را در کاهش مشارکت وعدم حضور دیگر طیف‌های جامعه پای صندوق‌های رای می‌بینند و اتفاقا تعمدا دیگر گروه‌های جامعه را در اظهارات و صحبت‌ها و حتی وعده‌های انتخاباتی خود حذف می‌کنند و روی صحبت خود را تنها قشر و طیف خاصی قرار می‌دهند. حالا این روزها این جریان حضور پررنگ‌تری در رقابت‌های انتخاباتی دارند و تلاش می‌کنند همچنان روند مطلوب خود را حفظ کنند.

دیگر خبرها

  • نقشه اصلی براندازان خدشه وارد کردن به عنصر انسجام است
  • اسلامی: داوطلبانی وارد مجلس می‌شوند که بالاترین رأی را کسب کنند
  • درخواست قانونگذاران آمریکا برای پاسخگویی درباره رابرت مالی
  • نمایندگان مرحله دوم تهران با ۵۰-۶۰ هزار رای وارد مجلس می‌شوند
  • طرح فجرانه کالابرگ تا جمعه تمدید شد
  • مهلت دریافت کالابرگ طرح فجرانه نوبت سوم تا جمعه تمدید شد
  • فردا آخرین مهلت دریافت مرحله سوم طرح فجرانه کالابرگ است
  • تقاضای سروری از مردم درخصوص دور دوم انتخابات
  • صبر و مهربانی از صفات الزامی برای پاسخگویان به مسائل شرعی است
  • ارتباط مستقیم فرمانده انتظامی استان با مردم